Sebranické závody

V sobotu 17. 9. 2022 uspořádali hasiči ze Sebranic poslední letošní závod zařazený do OLM a OLD. Soutěžilo se v disciplíně „ZPV“ – závod požárnické všestrannosti. Bořitovští žáci a dorostenci nás reprezentovali téměř ve všech kategoriích. Mladší žáci sestavili hned 3 hlídky – Bořitov A (13. místo), Bořitov B (22. místo) a Bořitov C (11. místo).

Dvě hlídky „A“ a „B“ starších žáků z Bořitova obsadily 2. a 17. místo. Nechyběli ani zástupci dorosteneckých kategorií. V kategorii mladší dorostenci vybojovali Daniel Janíček třetí a Adam Včelař šesté místo. Ve středních dorostenkách se umístila Dominika Lančová na třetí příčce a Renata Nejezchlebová na šestém místě. První dvě příčky v kategorii střední dorostenci obsadili Alex Hořava, který si odvezl ze Sebranic zlato, a Jirka Sázavský se stříbrem. Posledním závodem v dorostenecké kategorii byl „braňák“ v Sebranicích pro Anetu Nejezchlebovou, která si zde doběhla pro stříbrnou medaili. Přejeme mnoho úspěchů do dalších let.

Na závodech v Sebranicích si žáci a dorostenci otestovali své znalosti a dovednosti. Nyní už zbývá jen vyladit nedostatky na ZPV v Senetářově, který se koná 8. 10. 2022.