Bořitovské závody

Předposlední dubnový víkend jsme strávili v závodním duchu na hasičské zahradě v Bořitově, kde jsme v sobotu 22. dubna uspořádali soutěž zařazenou do okresní ligy mládeže a závod jednotlivců v běhu na 60 m s překážkami. Na dopolední soutěži OLM se v kategorii přípravka umístili naše týmy na prvním a třetím místě. Družstvo mladších žáků se umístilo na celkovém druhém místě a starší se s týmem „A“ umístili na pátém místě a „B“ tým vybojoval místo šesté.

Na odpoledním závodě šedesátek nás v kategorii mladší žáci zastupovali: Šimon Včelař – 7. místo, Vojtěch Lanča – 11. místo, David Včelař – 12. místo, Pavel Janíček 14. místo, Šimon Sehnal – 16. místo. V kategorii starší žáci závodili: Matyáš Macháček 2. místo, Daniel Janíček 5. místo, Adam Včelař 8. místo, Matěj Kafoněk 11. místo a Jakub Šejnoha 13. místo. Dále náš sbor v kategorii mladší žákyně reprezentovaly: Nikola Lengálová – 2. místo, Barbora Kafoňková 5. místo a Leona Kolínková 6. místo. V kategorii starší žákyně to byly: Klára Včelařová na 4. místě, Karolína Repková na 6. místě, Teodora Gulová na 8. místě, Tereza Lengálová na 9. místě a Adéla Tihonová na místě 11.

V sobotu 23. dubna se na bořitovské hasičské zahradě utkali dorostenci a dorostenky v disciplíně běh na 100 metrů s překážkami. Výsledky jsou následující:

o   Mladší dorostenky – Aneta Kučerová 1. místo, Teodora Gulová 2. místo, Klára Včelařová 4. místo, Tereza Lengálová 5. místo, Karolína Repková 8. místo

o   Střední dorostenky – Dominika Lančová 5. místo

o   Starší dorostenky – Renata Nejezchlebová 3. místo

o   Mladší dorostenci – Adam Včelař 6. místo a Matěj Kafoněk 7. místo

o   Střední dorostenci – Daniel Janíček 5. místo

o   Starší dorostenci – Alexandr Hořava 4. místo a Jiří Sázavský 8. místo

Později téhož dne se utkali sportovní družstva dospělých okrsku Ráječko, kde si jak družstvo mužů, tak žen z Bořitova, vybojovali 1. místa ve svých kategoriích a tím pádem i start na okresním kole v požárním sportu dospělých, které proběhne 13. května na stadionu ASK v Blansku. Zde budeme bojovat o postup do krajského kola.