Úspěchy dorostenců, žen a mužů v červnu 2022

Poslední květnovou sobotu se v Senetářově konalo okresní kolo dorostu. Bořitovské barvy hájili dorostenky Teodora Gulová, Aneta Kučerová, Klára Včelařová, Renata a Aneta Nejezchlebovi a dorostenci Daniel Janíček, Adam Včelař, Lukáš Podmele, Alex Hořava a jiří Sázavský. Nejlépe se dařilo Danovi Janíčkovi, který si vybojoval postup na krajské kolo. To proběhlo 5. 6. ve Znojmě. Dan zde vybojoval krásné třetí místo. Bořitovskou stopu zde zanechali i Klára Beranová, Dominika Lančová a Jolana Juračková, které si v dresu dorostenek z Těchova vybojovali postup na Mistrovství ČR dorostu.

V sobotu 04.06.2022 se naše výprava dorostenců vydala závodit na novou dráhu do Šebetova. Soutěžilo se v disciplíně dvojboj. Výsledky byly následující: Teodora Gulová, mladší dorostenky, 2.místo Klára Včelařová, mladší dorostenky, 3.místo Aneta Kučerová, mladší dorostenky, 4. místo Daniel Janíček, mladší dorostenci, 1.místo Adam Včelař, mladší dorostenci, 3.místo Renata Nejezchlebová, střední dorostenky, 1. místo Jiří Sázavský, střední dorostenci, 1.místo Alex Hořava, střední dorostenci, 4. místo Aneta Nejezchlebová, starší dorostenky, 4. místo.

V sobotu 18.06.2022 proběhlo v Praze druhé kolo Českého poháru v běhu na 100 m s překážkami. Naši zástupci z řad dorostenců, žen i mužů zde dosáhli na tato umístění: Martin Kučera 2. místo, Filip Páral 3. místo, Pavel Karásek 8. místo, Simona Páralová 13. místo, Daniel Janíček 7. místo, Adam Včelař 10. místo, Matěj Kafoněk 15. místo, Alexandr Hořava 17. místo, Jiří Sázavský 4. místo, Theodora Gulová 16. místo, Renata Nejezchlebová 17. místo, Dominika Lančová 22. místo, Aneta Nejezchlebová 16. místo. Další kolo ČP nás čeká 10. července v Moravském Berouně.